Ingredienser

  • 1 kyllingebryst
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg (lille)
  • 1 ds kidneybønner i chilisovs
  • 1 chili (ikke for stærk)
  • 1 dl boullion (vand med boullionterning)
  • ½ ds fl. tomater
  • Evt. lidt koriander og/eller spidskommen
  • Salt og peber
  • 1½ dl ris

 

Fremgangsmåde

  1. Sæt ris over til kogning.
  2. Hak løg og hvidløg, og svits dem i olien (de skal ikke brune). Tilsæt bønnerne inkl. chilisaucen.
  3. Flæk chilierne på langs og fjern kernerne. Skær chilierne i tynde strimler, og kom dem ned til bønnerne.
  4. Tilsæt bouillon, hakkede tomater og krydderier. Lad retten simre et kvarters tid eller til saucen har en god tyk konsistens.
  5. Steg kyllingebrystet i mellemtiden.
  6. Smag til med salt og peber inden servering.