Ingredienser
- 1 kyllingebryst
- 1 løg
- 1 fed hvidløg (lille)
- 1 ds kidneybønner i chilisovs
- 1 chili (ikke for stærk)
- 1 dl boullion (vand med boullionterning)
- ½ ds fl. tomater
- Evt. lidt koriander og/eller spidskommen
- Salt og peber
- 1½ dl ris
Fremgangsmåde
- Sæt ris over til kogning.
- Hak løg og hvidløg, og svits dem i olien (de skal ikke brune). Tilsæt bønnerne inkl. chilisaucen.
- Flæk chilierne på langs og fjern kernerne. Skær chilierne i tynde strimler, og kom dem ned til bønnerne.
- Tilsæt bouillon, hakkede tomater og krydderier. Lad retten simre et kvarters tid eller til saucen har en god tyk konsistens.
- Steg kyllingebrystet i mellemtiden.
- Smag til med salt og peber inden servering.