Ingredienser

  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 ds. flåede tomater
  • 1/4 dl. grønsagsboullion (vand + boullion-terning)
  • 1 tsk sukker
  • 1 spsk. grøn pesto
  • Salt og peber
  • Suppe-nudler (små nudler eller macaroni - dem man bruger til Mac&Cheese er nok fine)

Fremgangsmåde

  1. Hak løg og hvidløg og svits dem i olie.
  2. Hæld tomaterne i og kog i 20 minutter.
  3. Mos de store tomatklumper  med en gaffel eller brug en stavblender.
  4. Hæld en håndfuld suppenudler i og kog i ca. 10 minutter indtil nudlerne er møre.
  5. Put sukkeret i og smag til med salt og peber.
  6. Server med brød eller flutes

Variationer

  • Kog ½ hakket chilifrugt med tomaterne hvis man vil have en lidt "hot" suppe.
  • Ristede bacon-flager er som altid et godt tilbehør.