Ingredienser
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 1 ds. flåede tomater
- 1/4 dl. grønsagsboullion (vand + boullion-terning)
- 1 tsk sukker
- 1 spsk. grøn pesto
- Salt og peber
- Suppe-nudler (små nudler eller macaroni - dem man bruger til Mac&Cheese er nok fine)
Fremgangsmåde
- Hak løg og hvidløg og svits dem i olie.
- Hæld tomaterne i og kog i 20 minutter.
- Mos de store tomatklumper med en gaffel eller brug en stavblender.
- Hæld en håndfuld suppenudler i og kog i ca. 10 minutter indtil nudlerne er møre.
- Put sukkeret i og smag til med salt og peber.
- Server med brød eller flutes
Variationer
- Kog ½ hakket chilifrugt med tomaterne hvis man vil have en lidt "hot" suppe.
- Ristede bacon-flager er som altid et godt tilbehør.