Ingredienser
- 2-3 store pølser (frankfurter-type)
- 200 g pastaskruer
- ½ glas basilikum-pesto
- 4 spiseskefulde sød chilisovs
- 1 dl olie (gerne oliven-olie men anden olie kan også bruges)
- Salt og peber
- Ketchup
- Flutes eller andet brød
Fremgangsmåde
- Hæld ca. 2 l vand i en stor gryde, tilsæt 1-2 teske-fuld salt og tænd for varmen (100%)
- Bland olie, pesto og sød chili-sovs i en skål. Smag evt. til med salt og peber. Stil til side indtil pastaen er kogt.
- Når vandet koger hældes pastaen i og koger uden låg for 100% varme i det antal minutter der står på pasta-pakken.
- Mens pastaen koger steges pølserne på en pande ved 60-70% varme. De vendes jævnligt.
- Når pastaen er kogt færdig hældes vandet fra og pesto/chili-blandingen vendes i.
- Serveres typisk med ketchup og evt, et stykke flute eller andet brød til.