Ingredienser

  • 2-3 store pølser (frankfurter-type)
  • 200 g pastaskruer
  • ½ glas basilikum-pesto
  • 4 spiseskefulde sød chilisovs
  • 1 dl olie (gerne oliven-olie men anden olie kan også bruges)
  • Salt og peber
  • Ketchup
  • Flutes eller andet brød

 

Fremgangsmåde

  1. Hæld ca. 2 l vand i en stor gryde, tilsæt 1-2 teske-fuld salt og tænd for varmen (100%)
  2. Bland olie, pesto og sød chili-sovs i en skål. Smag evt. til med salt og peber. Stil til side indtil pastaen er kogt.
  3. Når vandet koger hældes pastaen i og koger uden låg for 100% varme i det antal minutter der står på pasta-pakken.
  4. Mens pastaen koger steges pølserne på en pande ved 60-70% varme. De vendes jævnligt.
  5. Når pastaen er kogt færdig hældes vandet fra og pesto/chili-blandingen vendes i.
  6. Serveres typisk med ketchup og evt, et stykke flute eller andet brød til.